| |
| Gost |
|
|
Postano: sri svi 14, 2008 9:57 am Naslov: Malo pohvala |
| |
S obzirom da su ovdje uglavnom pisane kritike i negativni komentari (što podržavam ako su opravdani) ja bi htjela pohvaliti dvije predivne tete iz DV Kvarner, tetu Grozdanu i tetu Iris.
Te dvije prekrasne osobe toliko su pune ljubavi i pažnje za svako naše dijete kao da su njihova vlastita. Djeca ih doživljavaju kao druge mame, a mislim da to dovoljno govori samo za sebe.
Nema riječi kojima bi ih se moglo dovoljno pohvaliti, stoga samo jedno veliko Hvala! |
|
| [Vrh] |
|
| smješko |
|
|
Postano: sri svi 14, 2008 3:59 pm Naslov: |
| |
 |
|
| [Vrh] |
|
| Ella |
|
|
Postano: pon svi 11, 2009 9:58 pm Naslov: Pohvala! |
| |
Velika pohvala za sve one koji su osmislili stranice koje obuhvaćaju vrtiće u našem gradu a pogotovo što su uvrstili i ovaj forum na kojem roditelji mogu razmjenjivati svoja iskustva, davati prijedloge pa i kritike. Osobno bih voljela da je više pohvala... no možda bude u narednom periodu. Znam da ove stranice nisu neki novi projekt, no nisam ih ranije posjećivala pa su meni novost.
Kritika sa moje strane bi bila ta da bi se stranice trebale češće ažurirati, jer fotografije grupa iz različitih vrtića su toliko stare, vidi se po samom namještaju, a dječica koja su prikazana više uopće nisu u tim grupama, pitanje je dal' su u vrtiću uopće. Sa druge strane znam da su tete u vrtićima vrijedne i da fotografijom bilježe mnoga dešavanja u grupi, tako da bi bilo lijepo da se te snimke iskoriste kao i ostali podaci po grupama, imena djece i slično. Ideja stranica je zaista odlična, no iz kojeg razloga se sve to malo zapustilo, ne znam...no uistinu je šteta.
Mislim kada bi i mi kao roditelji bili malo aktivniji bilo u forumu ili na drugi način da bi i zaposlenici na ovom projektu imali više volje za njegovo ažuriranje.
I još nešto... pohvala naravno, za tetu Ivanu i tetu Edu iz Krijesnice, kao i za tete iz susjednih grupa (na žalost ne znam im svima imena pa neću nabrajati)... no sve ste super i drago mi je da je moja klinceza u vašim rukama! To da joj je dobro sa Vama vidim jer u jaslice ide sa osmjehom, nema suza i zbilja je sretna.
Hvala Vam![b]
Zadnja promjena: Ella; pon svi 11, 2009 10:03 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] |
|
| Ella |
|
|
Postano: pon svi 11, 2009 9:59 pm Naslov: |
| |
 |
|
| [Vrh] |
|
| Pčelica Maja |
|
|
Postano: uto srp 06, 2010 6:50 am Naslov: |
| |
Vrtić Galeb –
tetama Gogi i Kristijani
Od srca, veliko HVALA
- što sam ove godine išla na posao mirna srca,
sigurna da mi je dijete pod brižnom paskom.  |
|
| [Vrh] |
|
| Choose Display Order |
|
| User Permissions |
Možeš otvarati nove teme. Možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
Skin Created by: Sigma12 Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group HR (Cro) by Ančica Sečan
|
 |