Nagrade

Dječji vrtić Rijeka dobitnik Županijske nagrade

 

Primorsko-goranska županija, povodom Svjetskog dana učitelja, u petak 4. listopada 2019. godine održala je dodjelu nagrada i priznanja najuspješnijim odgojno-obrazovnim ustanovama i djelatnicima. Nagrađene su tri ustanove i šest odgojno-obrazovnih djelatnika, između kojih i Dječji vrtić Rijeka!

Prilikom odabira vrednovala se uspješnost po rezultatima rada, ugled u svom okruženju, uspješnost učenika u natjecanjima znanja, umijećima i sposobnostima te u nastavku školovanja, postignuti rezultati u poboljšanju kvalitete života djece i mladeži s teškoćama, javna djelatnost i javni stručni rad te prinos općem napretku.

Županijsku nagradu dobitnicima je uručila zamjenica primorsko-goranskog župana Marina Medarić i pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Edita Stilin. Ovogodišnji laureati izabrani su među 22 pristigle prijave, dok se u ime svih nagrađenih zahvalila ravnateljica Dječjeg vrtića Rijeka, Davorka Guštin, uputivši dobitnicima poruku da u svim promjenama koje se događaju u društvu, reformama i novim ishodima učenja, ne zaborave na dijete.