Ostale obavijesti

Poštovani odgojitelji,

na sljedećoj poveznici objavljen je upitnik u svrhu sudjelovanja u istraživanju za izradu doktorskog rada. Radu je cilj ispitati stavove odgojitelja djece rane i predškolske dobi o participaciji djece i njihova viđenja vlastite prakse u odnosu na participaciju djece u vrtićima. Nadamo se Vašem odazivu!  

Poveznica koja vodi na upitnik: https://forms.gle/iukMBacCjdxi1cz58

____________________________

Poštovani i dragi zaposlenici,

na poveznici možete pronaći čestitku Ravnateljice Dječjeg vrtića Rijeka!

Sretan Vam Božić i Nova 2023. godina!

____________________________

​Poštovani odgojitelji,

na sljedećoj poveznici objavljen je poziv na sudjelovanje u istraživanju u svrhu unapređenja odgojno-obrazovnog rada te se nadamo Vašem odazivu!

____________________________

____________________________

Poštovani,

molimo odgojitelje s više od deset godina radnog iskustva da se odazovu pozivu ravnateljice Dječjeg vrtića Cvrčak u Malom Lošinju te ispune anonimnu anketu na sljedećoj poveznici: https://dvc-mali-losinj.hr/anketa-za-odgojitelje/

Cilj ankete je istražiti promjene koje su proteklih deset godina, pod utjecajem globalizacije, zahvatile obitelj te njihov utjecaj na odgojno-obrazovni rad u vrtiću. Rezultati ankete bit će prezentirani na konferenciji koja će se u rujnu održati u Čakovcu.

____________________________

Poštovani,

molimo Vas da se odazovete pozivu za sudjelovanje odgojno-obrazovnih djelatnika u istraživanju o mogućnostima prevencije obrazovne nejednakosti djece rane, predškolske i osnovnoškolske dobi. Provodi ga Institut za razvoj obrazovanja, uz suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja. Svim sudionicima istraživanja osigurana je zaštita osobnih podataka.

Odazvati se možete do 20. srpnja 2022. godine popunjavanjem online upitnika, dostupnog na poveznici: https://survey.alchemer.eu/s3/90418380/TEMCO.

Obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o autizmu

Udruga za skrb autističnih osoba Rijeka poziva na svečanu manifestaciju puštanja plavih balona s Korza, koja će se održati u petak, 1. travnja 2022. godine, točno u podne, a kojom će se obilježiti Svjetski dan svjesnosti o autizmu.

U suradnji s Savezom udruga za autizam Hrvatske i njenim članicama, Udruga organizira prikupljanje "pisama" roditelja, članova obitelji i osoba s autizmom u kojima navode probleme s kojima se susreću unutar sustava. Sudjelovati se može ispunjavanjem upitnika namijenjenog roditeljima, osobama s autizmom te stručnim osobama koje rade s djecom sa poremećajima iz spektra autizma, a možete ga ispuniti na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/hxNwp1bpFug4wgZr7 

 

Arhiva: