Ostale obavijesti

Poštovani,

molimo odgojitelje s više od deset godina radnog iskustva da se odazovu pozivu ravnateljice Dječjeg vrtića Cvrčak u Malom Lošinju te ispune anonimnu anketu na sljedećoj poveznici: https://dvc-mali-losinj.hr/anketa-za-odgojitelje/

Cilj ankete je istražiti promjene koje su proteklih deset godina, pod utjecajem globalizacije, zahvatile obitelj te njihov utjecaj na odgojno-obrazovni rad u vrtiću. Rezultati ankete bit će prezentirani na konferenciji koja će se u rujnu održati u Čakovcu.

____________________________

Poštovani,

molimo Vas da se odazovete pozivu za sudjelovanje odgojno-obrazovnih djelatnika u istraživanju o mogućnostima prevencije obrazovne nejednakosti djece rane, predškolske i osnovnoškolske dobi. Provodi ga Institut za razvoj obrazovanja, uz suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja. Svim sudionicima istraživanja osigurana je zaštita osobnih podataka.

Odazvati se možete do 20. srpnja 2022. godine popunjavanjem online upitnika, dostupnog na poveznici: https://survey.alchemer.eu/s3/90418380/TEMCO.

 

 

 

 

Obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o autizmu

Udruga za skrb autističnih osoba Rijeka poziva na svečanu manifestaciju puštanja plavih balona s Korza, koja će se održati u petak, 1. travnja 2022. godine, točno u podne, a kojom će se obilježiti Svjetski dan svjesnosti o autizmu.

U suradnji s Savezom udruga za autizam Hrvatske i njenim članicama, Udruga organizira prikupljanje "pisama" roditelja, članova obitelji i osoba s autizmom u kojima navode probleme s kojima se susreću unutar sustava. Sudjelovati se može ispunjavanjem upitnika namijenjenog roditeljima, osobama s autizmom te stručnim osobama koje rade s djecom sa poremećajima iz spektra autizma, a možete ga ispuniti na sljedećoj poveznici: 

https://forms.gle/hxNwp1bpFug4wgZr7 

 

 

Arhiva: