News

03.05 2019.
Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da se 18. Olimpijski festival dječjih vrtića grada Rijeke odgađa zbog lošeg vremena te će se održati iduću nedjelju, 12. svibnja 2019. godine. Zahvaljujemo se na razumijevanju.
25.02 2019.
            Obavještavamo roditelje djece - polaznika Dječjeg vrtića Rijeka da se uplate za korištenje usluga vrtića od 1. siječnja 2019. godine uplaćuju na novi žiro-račun čiji je vlasnik Grad Rijeka . Sve uplate koje se odnose na račune za siječanj, kao i nadalje, potrebno je uplatiti na novi IBAN i poziv na broj, kako bi se mogle ispravno evidentirati. Posebnu pažnju obratite na predloške koje imate u svojim računalima u kojima je potrebno izmijeniti sve postojeće podatke, budući se od 1. siječnja 2019. godine Dječji vrtić Rijeka podijelio na tri ustanove...
08.02 2019.
Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da na području našega grada djeluju tri vrtićke ustanove čiji je osnivač Grad Rijeka: Dječji vrtić Rijeka na čijim se internetskim stranicama nalazite Dječji vrtić More čije kontakte i druge informacije možete pronaći na sljedećim internetskim stranicama: https://more.rivrtici.hr Dječji vrtić Sušak čije kontakte i druge informacije možete pronaći na sljedećim internetskim stranicama: https://susak.rivrtici.hr    
20.01 2020.
Il 16 gennaio all'asilo Gabbiano è stato realizzato il laboratorio per genitori e bambini. Creazione dei personaggi della fiaba "Pinocchio", per la realizzazione dell'albo delle fiabe. *** 16 siječnja u Dječjem vrtiću Gabbiano održana je radionica za djecu i roditelje. Tema radionice je bila irađivanje likova poznate bajke "Pinokio" do realizacije zbirke slikovnica za djecu.  
10.01 2020.
Dječji vrtić Rijeka u razdoblju od 16. do 20. prosinca 2019. godine organizirao je humanitarnu akciju s ciljem prikupljanja hrane i higijenskih potrepština za korisnike Kuće utočišta „Družbe sestara milosrdnica svetog Vinka Paulskog“, dnevnog centra za beskućnike grada Rijeke. Prikupljene potrepštine su 23. prosinca dostavljene Kući utočišta te se ovim putem od srca zahvaljujemo svih sudionicima akcije koji su svojom velikodušnom donacijom uljepšali blagdane našim sugrađanima. U nastavku prenosimo zahvalnicu i fotografije koje je Udruga Depaul Hrvatska objavila na svojim mrežnim stranicama...
08.01 2020.
U utorak, 3. 12. 2019. u PPO-u Krnjevo održana je kreativna radionica za roditelje jasličkih skupina Smajlići i Pčelice. Radionica je realizirana u suradnji s udrugom DIP (Društvo za istraživanje i potporu mladima s teškoćama u razvoju). Tijekom zajedničkog druženja, u pozitivnoj atmosferi, nastala je hrpa veselih patuljaka koji su iskorišteni u humanitarne svrhe.  
07.01 2020.
U utorak, 17. prosinca 2019. godine, u sportskoj dvorani Centra Zamet, održan je prvi po redu Dječji festival sporta. Na festivalu je sudjelovalo 280 djevojčica i dječaka predškolskog uzrasta, djece dječjih vrtića grada Rijeke. Festival je nastao kao ideja da se, uz Olimpijadu dječjih vrtića na kojoj nastupaju najbolje ekipe pojednih vrtića, dodatno oplemeni promicanje sportske kulture i kod druge djece putem Dječjeg festivala sporta. Cilj manifestacije je upoznavanje djece predškolske dobi sa sportovima i programima koji su prilagođeni za njihov uzrast. Tijekom festival djeca su imala...
20.12 2019.
U srijedu, 18. 12. 2019. skupinu "Pčelice" je posjetila Gabriela Šupica, naša  bivša Gardelinka,  a sada učenica 2. razreda OŠ/SE San Nicolo koja je napisala i ilustrirala svoju slikovnicu "I sob se želi zabavljati". Malim prijateljima je pročitala slikovnicu i poklonila jedan primjerak. Hvala našoj Gabrieli što na ovaj način širi ljubav prema knjizi i čitanju.  
20.12 2019.
Djeca iz Dječjeg vrtića Gardelin su u utorak, 17. 12. 2019. nakon posudbe novih slikovnica iz Bibliobusa imala prilike poslušati priču "Šumska plesna ekipa" autora Oldland Nicholasa. Priču je odabrala i pročitala voditeljica bibliobusne službe, gđa Verena Tibljaš.  
12.12 2019.
10. prosinca u Dječjem vrtiću Gabbiano održana je radionica za djecu i roditelje. Tema radionice je bila izrđivanje likova poznate bajke "Snjeguljica i sedam patuljaka" radi realizacije zbirke slikovnica za djecu.  *** Il 10 dicembre all'asilo Gabbiano è stato realizzato il laboratorio per genitori e bambini. Creazione dei personaggi della fiaba "Biancaneve e i sette nani", per la realizzazione dell'albo delle fiabe.  

Pages