News

03.05 2019.
Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da se 18. Olimpijski festival dječjih vrtića grada Rijeke odgađa zbog lošeg vremena te će se održati iduću nedjelju, 12. svibnja 2019. godine. Zahvaljujemo se na razumijevanju.
25.02 2019.
            Obavještavamo roditelje djece - polaznika Dječjeg vrtića Rijeka da se uplate za korištenje usluga vrtića od 1. siječnja 2019. godine uplaćuju na novi žiro-račun čiji je vlasnik Grad Rijeka . Sve uplate koje se odnose na račune za siječanj, kao i nadalje, potrebno je uplatiti na novi IBAN i poziv na broj, kako bi se mogle ispravno evidentirati. Posebnu pažnju obratite na predloške koje imate u svojim računalima u kojima je potrebno izmijeniti sve postojeće podatke, budući se od 1. siječnja 2019. godine Dječji vrtić Rijeka podijelio na tri ustanove...
08.02 2019.
Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da na području našega grada djeluju tri vrtićke ustanove čiji je osnivač Grad Rijeka: Dječji vrtić Rijeka na čijim se internetskim stranicama nalazite Dječji vrtić More čije kontakte i druge informacije možete pronaći na sljedećim internetskim stranicama: https://more.rivrtici.hr Dječji vrtić Sušak čije kontakte i druge informacije možete pronaći na sljedećim internetskim stranicama: https://susak.rivrtici.hr    
28.05 2020.
Poštovani,   obavještavamo Vas da je i u narednom periodu potrebno s djetetom doći u vrtić do 8:00 sati, bez zadržavanja roditelja i ulaska u prostore vrtića. Molimo da djetetu ujutro obavezno izmjerite tjelesnu temperaturu.
27.05 2020.
Poštovani roditelji, na inicijativu Vijeća slovenske nacionalne manjine, istražujemo interes za upis djece u odgojno-obrazovnu skupinu namijenjenu pripadnicima slovenske nacionalne manjine te Vas slijedom navedenog pozivamo da ispunite anketu objavljenu u rubrici Za roditelje - Obavijesti.
22.05 2020.
Poštovani roditelji, u rubrici Za roditelje - Obavijesti objavljena je nova obavijest koja se odnosi na način plaćanja cijene vrtića od 1. lipnja 2020.
21.05 2020.
Na eTwinning platformi članovi mogu komunicirati, surađivati, razvijati projekte, razmjenjivati znanja i iskustva te postati dijelom odgojno-obrazovne zajednice Europe. eTwinning promiče suradnju među europskim školama i vrtićima korištenjem informacijskih i komunikacijskih tehnologija (IKT-a) i pružanjem pomoći, alata i usluga ustanovama. eTwinning Live je mjesto na kojem odgojno-obrazovni djelatnici doživljavaju puni potencijal eTwinningove zajednice. Na eTwinningu Live-u  mogu se osmišljavati vlastiti projekti u kojima se odabiru aktivnosti o različitim temama i razvijaju ključne...
20.05 2020.
Poštovani roditelji,   Hrvatski zavod za javno zdravstvo donio je nove Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova. Sve informacije vezane za organizaciju rada Dječjeg vrtića Rijeka od 25. svibnja na dalje, objavit ćemo tijekom sutrašnjeg dana.  
18.05 2020.
Provedbeni plan otvaranja Dječjeg vrtića Rijeka od 11. do 25. svibnja 2020. godine možete pročitati ovdje.    
15.05 2020.
Poštovani roditelji, ukoliko imate potrebu za korištenjem usluga vrtića u periodu od 25. svibnja do 7. lipnja 2020. molimo da, ukoliko već niste, ispunite IZJAVU te ju dostavite na e-mail adrese voditeljice odgovarajućeg Centra predškolskog odgoja zaključno do srijede 20. svibnja u 12:00 sati.    

Pages