News

03.05 2019.
Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da se 18. Olimpijski festival dječjih vrtića grada Rijeke odgađa zbog lošeg vremena te će se održati iduću nedjelju, 12. svibnja 2019. godine. Zahvaljujemo se na razumijevanju.
25.02 2019.
            Obavještavamo roditelje djece - polaznika Dječjeg vrtića Rijeka da se uplate za korištenje usluga vrtića od 1. siječnja 2019. godine uplaćuju na novi žiro-račun čiji je vlasnik Grad Rijeka . Sve uplate koje se odnose na račune za siječanj, kao i nadalje, potrebno je uplatiti na novi IBAN i poziv na broj, kako bi se mogle ispravno evidentirati. Posebnu pažnju obratite na predloške koje imate u svojim računalima u kojima je potrebno izmijeniti sve postojeće podatke, budući se od 1. siječnja 2019. godine Dječji vrtić Rijeka podijelio na tri ustanove...
08.02 2019.
Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da na području našega grada djeluju tri vrtićke ustanove čiji je osnivač Grad Rijeka: Dječji vrtić Rijeka na čijim se internetskim stranicama nalazite Dječji vrtić More čije kontakte i druge informacije možete pronaći na sljedećim internetskim stranicama: https://more.rivrtici.hr Dječji vrtić Sušak čije kontakte i druge informacije možete pronaći na sljedećim internetskim stranicama: https://susak.rivrtici.hr    
10.06 2024.
Djeca vrtića Mavrica,  skupina Kapljice i Delfini sa svojim odgajateljima i stručnim timom bodrili su na stadionu Rujevici nogometaše Hrvatske reprezentacije.  Svim svojim srcem i glasom navijali su za naše Vatrene. Uz transparente koje su izradili sa svojim roditeljima bili su glavna atrakcija na stadionu. Bilo je to još jedno divno i nezaboravno iskustvo.
28.05 2024.
Odgojna skupina Kockice iz CPO Potoka, PPO Podmurvica aktivno je uključena u eTwinning virtualni projekt pod nazivom Environmental mindfulness, čije su koordinatorice Nataša Vrapčević iz vrtića Naša radost iz Subotice i Snježana Horvat iz PPO-a Podmurvice. Mindfulness se razvija vježbom. Kroz vježbe disanja, vizualizaciju, pokret ili slikanje, djeca uče otpustiti misli koje im se roje u umu kako bi se mogla usmjeriti na sadašnji trenutak. Kroz vježbe fokusiranja na svoja osjetila, na ono što vide, čuju, mirišu i dodiruju, djeca se uče usredotočiti na jednu...
20.05 2024.
Dragi prijatelji i prijateljice prirode,  jeste li znali da su kukci najbrojnija skupina životinja na našoj planeti?  Kukci naseljavaju gotovo sva područja našeg planeta, izuzev mora. Njihove prilagodbe su brojne, a na nama je da ih pokušamo zajednički otkriti. Istražili smo njihovu građu i osjetila, kretanje i razne zanimljivosti o njihovom životu. Uz zanimljive spravice pokušali smo pronaći sve izgubljene kukce i vratiti ih na njihov Planet kukaca. A sve to istražujući, igrajući se u  društvo prijatelja.  Tako to radimo u PPO-u Krnjevo, u sportskim skupinama Leptirića i Loptica. Veliko...
20.05 2024.
Povodom obilježavanja Majčinog dana u PPO Mavrica  organiziran je fitness trening za majke i djecu. Jedna od majki, ujedno i trenerica u BE FIT fitness centru, pripremila je raznovrsne vježbe u kojima su zajedno sudjelovala djeca i majke. Nakon treninga slijedilo je druženje majki i djece svi odgojnih skupina.
17.05 2024.
U utorak, 14.svibnja 2024. godine, skupine Lastavice i Morčići iz PPO-a Zvonimir Cviić posjetile su biotehnički laboratorij za studente Održivog agroturizma na Veleučilištu u Rijeci. Djeca su mogla naučiti što je to botanika, fotosinteza, aromatično bilje i biljne porodice. Profesori su demonstrirali dobivanje hidrolata lovora, a djeca su promatrala cvjetove lavande pod mikroskopom. Posjetu su završili u knjižnici Veleučilišta.
18.04 2024.
Prošli tjedan su Ribice i Iskrice iz PPO-a Potok krenule na izlet u Gorski kotar. Malo duže putovanje starom cestom radi jakog vjetra nije ih omelo da pažljivo razgledaju i upoznaju risa, medvjeda i vuka u Centru za zvijeri u Staroj Sušici. Mogli su čuti kako se glasaju, gdje žive, što jedu…i bilo je vrlo dojmljivo. Na povratku su u Delnicama posjetili park s jelenima i košutama koje su skakutale uokolo. Zadovoljni i umorni svo vrijeme su pričali o životinjama koje su posjetili.
18.04 2024.
Prekrasnog travanjskog jutra su Pčelice, Loptice i Ježići iz PPO-a Potok krenuli autobusom na izlet. Odredište je bila utvrda i srednjovjekovni park Sanc.Michael u Istri. Tamo su ih dočekali vitezovi koji su im pokazali domaće životinje i konja za jahanje. Kakva radost je vidjeti uživo zečiće, ovce, kokoške, magarca, koze i konje. Djeca su se vozila kočijom, bila na vrtuljku u pletenim košarama i jahala konja. Vidjeli su zmaja i vješticu, što im nije pokvarilo izlet koji je bio pun radosnih doživljaja.

Pages