Festival sporta i rekreacije "Homo si teć"

Dječji vrtić Rijeka se i ove godine, kao i dosad, uključuje u festival sporta i rekreacije „Homo si teć“.
Djeca imaju priliku okušati se u trčanju utrke „Dm Baby bonus cup“ u duljini trase od 200m u pratnji svojih roditelja i odgajatelja, a u cilju će ih čekati malo iznenađenje!
Nije bitno tko će prvi stići jer je i geslo ove 20. riječke utrke „Homositeć“- „Svi su pobjednici“!

 

 

Utrka započinje u nedjelju, 17. 04. 2016. u 10:30 sati na Korzu, a nakon utrke na Gatu Karoline riječke djeca će moći sudjelovati u različitim sportsko-rekreacijskim aktivnostima (natjecanje u spretnosti, demonstraciji rolanja i vožnje bicikla ...) te će biti za njih upriličen glazbeno-zabavni program.

 

Ukoliko želite vidjeti i doznati koji je sport primjeren Vama ili Vašem mališanu dođite u subotu, 16.04.2016.g. u 10 sati na Korzo gdje će biti predstavljanje i demonstracija sportskih i rekreativnih klubova i udruga na području Rijeke i okolice.

 

Kupnjom majice sudjelujete u ovoj humanitarnoj utrci i pomažete onima kojima je pomoć potrebna. Ove godine sredstva se doniraju Udruzi za sindrom Down „Rijeka21“.

 

Kretanje je čovjekova urođena potreba. Djecu učimo da su sport i rekreacija važni od malih nogu. Zato budite primjer svome djetetu: majicu na sebe, dijete za ruku i svi na Korzo!