PPO Krnjevo i PPO Zamet: Kup Opatije - osvojeno 2. mjesto!

8.lipnja 2018. godine održan je Kup Opatije za djecu predškolskog uzrasta u organizaciji KŠR  "Gorovo" i DV "Opatija" na kojem su sudjelovala djeca iz Dječjeg vrtića Rijeka.  Aktivnim sudjelovanjem i zalaganjem, djevojčice i dječaci iz CPO-a Zamet, skupina "Bombončići" i CPO-a Krnjevo, skupina "Leptirići", osvojili su 2. mjesto! Na Kupu Opatija sudjelovali su DV Rijeka, vrtić "Malik" iz Viškova, DV "Pinokio " iz Rijeke, DV "Vladimir Nazor " iz Kastva, DV "Opatija", DV "Matulji" i "Girotondo" iz Voloskog. Djeca su se natjecala u 7 disciplina: boćanju, štafeti, sportskom poligonu, bacanju loptice,  bacanju kolutova, potezanju konopa i traženju blaga.
Veselo druženje započelo je u sportskoj dvorani " Marino Cvetković" gdje su mališane i njihove odgojiteljice  pozdravili ravnateljica DV Opatija Sabrina Jelić i koordinator programa Dalibor Korenić. 
Organizator se pobrinuo da sve ekipe nagradi pokalima i sudionike medaljama, a djecu je osobito razveselilo što su svi sudionici bili počašćeni krafnama, napitkom i ručkom. 
Za zabavni dio programa bio je zadužen DJ Miro koji je animirao djecu na vokalne izvedbe te ih poticao na kretanje uz glazbu! 
Uz zapažen uspjeh, djeca su svoj dolazak i sudjelovanje na Kupu Opatije najavila i sljedeće godine!