Radionica za djecu u Prirodoslovnom muzeju Rijeka - "Malac muzealac - Čudesna voda", 19. ožujka 2022.

Poštovani roditelji,

u subotu, 19. ožujka 2022. godine, od 10:00 do 11:30 sati, u Prirodoslovnom muzeju Rijeka održat će se edukativna radionica za djecu "Malac muzealac - Čudesna voda". 

Polaznici radionice će, u opuštenoj i zabavnoj atmosferi, otkrivati i istraživati čudesnu tekućinu - vodu. Koristeći različite likovne tehnike spoznat će kako promatrati, uočavati i razumijevati svijet prirodoslovlja u našem Muzeju, a ujedno razvijati kreativnost i maštu, družiti se i steći nova prijateljstva.

Program je besplatan, a namijenjen je djeci starosti od 6 do 10 godina.

Odvijat će se u skladu s propisanim mjerama u uvjetima epidemije COVID-19, a s obzirom na ograničen broj slobodnih mjesta, sudjelovanje je potrebno najaviti na e-mail anita@prirodoslovni.com ili telefonom na broj 051/553-669. 

Voditeljica programa je Božena Viduka, mag.lik.ped., vanjska suradnica Muzeja.

Pratitelj djeteta ima besplatan ulaz u Muzej.

Podaci prikupljeni u prijavi koristiti će se samo u svrhu organizacije edukativnog programa.

Fotografije snimljene na programu mogu biti objavljenje na mrežnim stranicama Prirodoslovnog muzeja Rijeka u svrhu informiranja o programu. Ispitanik može podnijeti zahtjev za uklanjanjem fotografija s mrežnih stranica Prirodoslovnog muzeja Rijeka na adresu elektroničke pošte: gdpr@prirodoslovni.com