Tradicionalno druženje povodom Dana očeva u Gardelinu

Tradicionalno druženje povodom Dana očeva započelo je laganim zagrijavanjem, plesom i glazbom uz pokret koji se primjenjuje u svakodnevnom jutarnjem radu prije doručka u dvorani PPO-a Gardelin.

Nakon zagrijavanja i ugodnog plesa roditelji i djeca upoznali su se s pričama i likovima koje su kasnije zajedno interpretirali.

Skupina Fiorellini predstavila je priču Elmer u kojoj su korišteni kostimi i maske koje su izradila djeca. Djeca su zajedno s roditeljima interpretirala priču, ali su joj mogli izmijeniti ishod. Prepustili su se vlastitoj ideji i mašti.

U jasličkoj skupini Leptirići očevi i djeca su uz pomoć izrađenih maski za lice interpretirali i dramatizirali priču Miffi plače.

U skupini Pčelice djeca i očevi, koristeći kostime i maske, sudjelovali su u dramatizaciji Crvenkapice, dok su u skupini Bubamare sudionici mogli uz pomoć glazbe i različitih instrumenata dramatizirati i interpretirati priču Noina arka.

Djeca su ovom tradicionalnom proslavom imala priliku kroz igru vidjeti i upoznati se s pričama iz drugih skupina, dok su očevi usvojili i uvidjeli kako što bolje i kvalitetnije ispuniti vrijeme sa svojim djetetom.