Obavijest za roditelje - dokumenti potrebni za postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u 1. razred osnovne škole

Poštovani roditelji,

Za potrebe postupka utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u prvi razred osnovne škole, a prema Pravilniku o postupku utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta, učenika te sastavu stručnog povjerenstva (Narodne novine, 67/114), potrebne dokumente možete preuzeti od odgojitelja Vašeg djeteta u navedenim terminima:

 

  • Mišljenje o psihofizičkom stanju djeteta- za djecu uključenu u posebne programe za djecu s teškoćama u razvoju12.2.2021.

 

  • Zapažanje o djetetu – za djecu uključenu u program predškole u sklopu redovitog programa u dječjem vrtiću19.3.2021.

 

  • Potvrdu o pohađanju vrtića i mišljenje o psihofizičkom stanju djeteta – za djecu čiji roditelji traže prijevremeni polazak u školi19.3.2021.

Važna napomena: Roditelji koji traže prijevremeni upis djeteta u školu trebaju podnijeti pisani Zahtjev za izdavanje potvrda i mišljenja do 10.2.2021. na e-mail adresu Centra kojeg vaše dijete pohađa.  

Obrazac Zahtjeva može se preuzeti na web stranici Dječjeg vrtića Rijeka i zatražiti na e-mail adresu Centra predškolskog odgoja kojeg Vaše dijete polazi:

CPO Maestralmaestral@rivrtici.hr

CPO Potokpotok@rivrtici.hr

CPO Turnićturnic@rivrtici.hr

CPO Zametzamet@rivrtici.hr

Zahtjev za izdavanje potvrde i mišljenja

                                             

 

                                                            S poštovanjem,

                                                                                    stručni djelatnici Dječjeg vrtića Rijeka