Upute djelatnicima za ponedjeljak 4. svibnja 2020.

Poštovani djelatnici Dječjeg vrtića Rijeka,

možemo biti zadovoljni činjenicom da se epidemiološka situacija u Hrvatskoj jako dobro razvija, što posebno vrijedi za našu Primorsko-goransku županiju gdje već deset uzastopnih dana nema novooboljelih osoba od bolesti COVID-19. Život na koji smo navikli prije pojave epidemije polako se počinje vraćati, situacija se postupno normalizira te je ponovno otvaranje dječjih vrtića predviđeno za 11. svibnja, u 3. fazi plana Vlade RH za ublažavanja mjera uvedenih zbog suzbijanja pandemije koronavirusa.  

Vjerujem da svi s nestrpljenjem očekujemo normalizaciju života, a važan dio u tome pripada i našem redovitom i uobičajenom obavljanju poslova u Dječjem vrtiću Rijeka. No, za sve nas od presudne će važnosti biti odgovorno ponašanje i pridržavanje određenih mjera i uputa. Kako se svi naši objekti otvaraju 4. svibnja, slijede kratke upute s kojima će Vas detaljnije upoznati voditeljice PPO-a u kojima radite. Za sve dodatne upite možete se obratiti voditeljicama CPO-a, kao i ostalim nadležnim djelatnicima sukladno problematici. Tijekom sljedećega tjedna uslijedit će nove smjernice važne za naredni period rada.

Uvijek je važno u kolektiv donositi optimizam, razumijevanje, podršku i brižnost. U ovome je trenutku ta potreba još naglašenija! Svatko će od nas dati najbolje od sebe!

 

Sve Vas srdačno pozdravljam, 

Davorka Guštin

 

Upute djelatnicima za ponedjeljak 4. svibnja 2020.